Modiga medarbetare visar nuläge

Har du någon gång tänkt att du skulle vilja veta vad som händer bakom kulisserna i ett webbprojekt? Att få chansen att kika på vad designerna och användarexperterna har skissat på?

Den 5 december har du den möjligheten för, bara under den dagen, visar vi en ögonblicksbild av var vi är just då. Inte dagen innan, inte dagen efteråt utan bara just den 5:e.

Varför är det så sällan som webbprojekt visar ”work in progress”?

Jo, för att de som är involverade är rädda för att du som får glutta på ridån är kritisk, att du missförstår, att du tror att det INTE  ligger ett gediget arbete bakom. Det som visas är en del av ett PÅGÅENDE arbete. Det är inte klart, inte komplett, inte totaltsäkert.

Vi är modiga!

Vi håller alltså fortfarande på att göra bedömningar och diskutera lösningar.

Som du vet har vi ägnat hösten åt att inventera nuvarande innehåll, kartlägga för att definiera omfattning av alla delar, analyserat statistik, gjort research, intervjuat, angett effektmål, precisera användare, samordnat med alla pågående projekt och avdelningar i myndigheten, genomfört innehållsturné och tagit många och viktiga beslut som nu lett oss fram till denna punkt. Vi tycker att vi är modiga som ger dig en inblick i vårt allra heligaste.

Så, kära bloggläsare, om du vill peppa ditt webbteam, lämna en kommentar till arbetsgruppen här nedan efter att du kikat den 5 december.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *